Community mapping - an aid to emergency management
Omówiono znaczenie opracowywania map łączności w obliczu sytuacji niebezpiecznej. Przykłady map.
R. McRae.
Keywords: Zarządzanie kryzysowe; zdarzenia niebezpieczne; Łączność