Hazardous materials - changes to European regulations
Przedstawiono zmiany w europejskich regulacjach prawnych dotyczące transportu materiałów niebezpiecznych.
G. Pagliuca.
Keywords: Transport; przepisy; Transport lotniczy; Substancje niebezpieczne i szkodliwe; Transport drogowy; transport wodny (morski; rzeczny)