Serious fires caused by hot work 1995-1999 - Jerome, I.
Zestawienie danych ilustrujące miejsca i czas pożarów oraz rodzaje i wielkości strat po pożarach zaistniałych podczas prac spawalniczych i cięcia przy pomocy palników.
I. Jerome.
Keywords: Przyczyny pożaru; Statystyka pożarnicza; straty materialne; straty popożarowe; Spawanie; Wielka Brytania