Digitalfunk der BOS
Przedstawiono projekt dotyczący kierowania i dowodzenia akcją ratowniczą przy wykorzystaniu cyfrowego systemu łączności BOS.
Tł.tyt.: Cyfrowy system łączności BOS
Keywords: Łączność