Demonstration der Chemiewehr Uri
W listopadzie 2000 roku w sztabowym centrum szkoleniowym w Lucernie odbyły się pierwsze międzynaorodowe ćwiczenia sztabowe. Opisano pokaz jednostek ratownictwa chemicznego w ramach programu ćwiczeń kooperacyjnych 2000 r.
U. Ludescher.
Keywords: Współpraca międzynarodowa; służby ratownicze; ćwiczenia dowódczo-sztabowe; Ratownictwo chemiczne