Safety at sea
Wymagania normy NFPA 301 dotyczącej bezpieczeństwa statków na morzu (m.in. skutecznej wentylacji).
G.R. Colonna.
Keywords: Bezpieczeństwo morskie; transport wodny (morski; rzeczny); Bezpieczeństwo pożarowe; Statki wodne; Wentylacja; Normalizacja