Hub of the far east
Prezentacja nowoczesnego międzynarodowego portu lotniczego w Hong-Kongu, zwanego Tygrysem Syberyjskim. Opisano zintegrowany system zabezpieczenia przeciwpożarowego.
S. Reese.
Keywords: Zabezpieczenie przeciwpożarowe; Lotniska; Systemy zabezpieczenia przeciwpożarowego