Information overload
Na większości produktów zamieszcza się nadmiar informacji dotyczących odporności ogniowej tych materiałów i ich własności palnych. Objaśniono pojęcia: reakcji na ogień, odporności ogniowej, zabezpieczenia ogniochronnego i in.
W. Butcher.
Keywords: Zabezpieczenia ogniochronne; Odporność ogniowa; Palność