Serious electrical fires January-December 1998
Omówiono pożary instalacji elektrycznych. Koszty tych pożarów oszacowano na ok. 50.000 Ł. Tabelarycznie ukazano straty spowodowane spięciem instalacji w obiektach użyteczności publicznej w roku 1998. Analiza pożarów w latach 1994-1998.
A. Vyse.
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; Statystyka pożarnicza; straty materialne; Instalacje elektryczne