Training aim is to improve safety and firefighting skills
Opisano udoskonalone techniki szkoleniowe stosowane przez South Yorkshire Fire and Rescue Service's. Szkolenia udoskonalące umiejętności w zakresie taktyki walki z pożarami.
S. Hooton.
Keywords: Taktyka walki z pożarami; Szkolenie