Realistic scenarios at North Wales
Przedstawiono rzeczywisty scenariusz przebiegu pożaru w trzypiętrowym obiekcie. Scenariusz szkoleniowy przygotowany został przez straż pożarną Północnej Walii.
B. Murphy.
Keywords: Szkolenie