Mit Wasser gegen Hochwasser
Przedstawiono nowe sposoby walki z powodzią: ochrona przeciwpowodziowa wg. systemu BEAVER.
Tł .tyt.: Z wodą idzie powódź
Keywords: Powódź; Zabezpieczenie przeciwpowodziowe; Klęski żywiołowe