150 t. Material für die Feuerwehren im Kosovo
Zgodnie z akcją "Straż pożarna pomaga organizacji SWISSCOY", dla straży pożarnej w Kosowie przekazano w dwunastu kontenerach kolejowych niezbędny sprzęt ratowniczy. Opis działalności SWISSCOY. Lista kantonów i miast wspomagających straże pożarne w innych krajach.
R. Ryff.
Keywords: Współpraca międzynarodowa; Sprzęt ratowniczy