Scottish building regulations. The 5th amendment
Piąta poprawka norm technicznych szkockich przepisów budowlanych opublikowana została w kwietniu 2000. Poprawki opracowano na bazie doświadczeń naukowców zajmujących się ochroną przeciwpożarową budynków.
F.G.K. Hoehnke.
Keywords: Budownictwo; Zabezpieczenie przeciwpożarowe; przepisy