No exit
Informacja dotycząca zmian i poprawek wprowadzanych przez International Building Code (IBC). Znaczenie IBC dla projektantów i architektów szczególnie z uwzględnieniem ochrony przeciwpożarowej.
V. Babrauskas.
Keywords: przepisy; Budownictwo; Zabezpieczenie przeciwpożarowe