Po ``polowaniu na tygrysa''
Dyskusja dotyczyła kompetencji służb mundurowych i współdziałania z profesjonalistami (weterynarze, opiekunowie, treserzy dzikich zwierząt) oraz organizacjami takich specyficznych akcji.]
Tomasz Gartowski.
Keywords: Współdziałanie służb; akcja poszukiwawczo-ratownicza