Positioning apparatus for safety
W akcjach ratowniczo-gaśniczych bardzo ważne jest zabezpieczenie strażaków i zapewnienie bezpieczeństwa osobom ratowanym. Ważne jest zapewnienie dogodnego miejsca dla pojazdów ratowniczych. W artykule przedstawiono przykładowe akcje i wykorzystanie sprzętu ratowniczo-gaśniczego.
Bob Pressler.
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza; Działania operacyjne; BHP; Pojazdy pożarnicze