Obstanovka s pořarami v Rossijskoj Federacii za 1999g
Zamieszczono dane statystyczne dotyczące liczby pożarów w 1999 r. na terenach republik i obwodów przynależnych do Rosji. Podano przyczyny pożarów i częstość występowania pożarów w danym miejscu.
Rys., sch.
Keywords: Statystyka pożarnicza; Przyczyny pożaru; Rosja