Ogneza extdivňita mnogopustotnych řelezo-betonnych perekrytij
Opisano podstawowe punkty i zabezpieczenia z zakresu ochrony przeciwpożarowej stropów żelazo-betonowych w różnych obiektach budowlanych.
V. Golovanov, V. Pavlov, A. Pechotnikov, K. Erochov.
Keywords: Konstrukcje budowlane; Zabezpieczenie przeciwpożarowe