Nowe ``chemiki'' dla PSP
Zaprezentowano nowe pojazdy ratownictwa chemicznego, jakie otrzymały jednostki ratowniczo-gaśnicze w województwach kujawsko-pomorskim, warmińsko-mazurskim i lubelskim.
Jacek Kamiński.
Keywords: Ratownictwo chemiczne; Pojazdy specjalne