W drodze do Unii Europejskiej. Prawo wspólnot europejskich cz.2
Przedstawiono uregulowania prawne wspólnot i Unii Europejskiej, podstawowe źródła prawa i akty prawne, procedury ich tworzenia oraz relacje pomiędzy prawem europejskim a prawem państw członkowskich.
Barbara Kucnerowicz-Polak.
Keywords: przepisy