CTIF - Międzynarodowy Komitet Techniczny do spraw Zapobiegania i Zwalczania Pożarów ma już 100 lat ! Dzieje korporacyjnej współpracy - Jabłonowski, Wojciech
Przedstawiono historię działalności CTIF oraz współdziałanie Polaków i rolę Polski w okresie 100 lat istnienia CTIF.
Wojciech Jabłonowski.
Keywords: Historia pożarnictwa