Angielski akcent w SGSP
Krótka notatka z seminarium, które odbyło się w Szkole Głównej Służby Pożarniczej pt." Zarządzanie kryzysowe oraz współpraca służb ratowniczych z władzami rządowymi i samorządowymi podczas występowania nadzwyczajnych zagrożeń".
Keywords: Ochrona ludności; zagrożenia nadzwyczajne; Katastrofy; Zarządzanie kryzysowe; Współdziałanie służb