Angielski akcent w SGSP
Krótka notatka z seminarium, które odbyło się w Szkole Głównej Służby Pożarniczej pt.`` Zarządzanie kryzysowe oraz współpraca służb ratowniczych z władzami rządowymi i samorządowymi podczas występowania nadzwyczajnych zagrożeń''.
Keywords: Ochrona ludności; zagrożenia nadzwyczajne; Katastrofy; Zarządzanie kryzysowe; Współdziałanie służb