Ochrona przepięciowa systemów antenowych
W artykule omówiono problemy uziemiania i ekwipotencjalizacji torów antenowych oraz ograniczniki przepięć w torach antenowych.
Andrzej Sowa, Krzysztof Wincencik.
Keywords: ochrona przeciwprzepięciowa; ochrona odgromowa