Tower ladders: positioning tips and techniques
Drabiny samochodowe powinny być ustawione równolegle do budynku oraz powinny być wysuwane na określoną wysokość. Przedstawiono techniki ustawiania drabin w różnych sytuacjach i różnych miejscach ewakuacyjnych.
Michael N. Ciampo.
Keywords: Sprzęt pożarniczy; Technika pożarnicza; Pojazdy specjalne; Drabiny mechaniczne