SICUR 2000 in Madrid
Od 29 lutego do 3 marca 2000 r. w Madrycie odbyła się XII Międzynarodowa Wystawa Bezpieczeństwa, Współpracy i Ochrony Przeciwpożarowej SICUR 2000. Zaprezentowano najnowocześniejsze pojazdy i sprzęt o różnorodnym zastosowaniu.
U. Bunzel.
Keywords: Sprzęt pożarniczy; wystawy; Współpraca międzynarodowa; Pojazdy pożarnicze