Grossbrand in Schweinemästerei
W nocy z 31 maja na 1 czerwca 1999 r. wybuchł największy pożar w historii miasta Galgenen (kanton Szwyz) powodując poważne zniszczenia. Przedstawiono przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej, wykorzystane środki gaśnicze. Przyczyną pożaru było podpalenie.
K. Landolt.
Keywords: Pożary; Podpalenia