Onslaught of shootings - EMS response to gunman's attack
Przedstawiono sytuację, w której 70 dzieci było zagrożonych podczas zbrojnego napadu. Opisano przebieg opanowania sytuacji przez służby ratownicze Los Angeles.
G. J. Kuepper.
Keywords: Terroryzm; służby ratownicze; służby medyczne