Charakternye reżimy rasprostranenija mnogofrontovoj detonacii vdol' vypukloj poverchnosti
Przedstawiono wyniki badań dotyczące sposobu rozprzestrzeniania się dwufrakcyjnej, wielofrontowej detonacji wzdłuż powierzchni konwekcyjnej.
A.A. Vasil'ev.
Keywords: Wybuchy; Badanie wybuchowości