Kak sprognozirovat' požar? - Relkopljas, N.
Przedstawiono dane statystyczne dotyczące pożarów lasów podmoskiewskich.
N. Relkopljas.
Keywords: Statystyka pożarnicza; Prognozowanie zagrożeń; Lasy; Rosja