Einsatzfahrzeuge in Österreich
Prezentacja wozów ratowniczo-gaśniczych austriackiej straży pożarnej zawodowej i ochotniczej oraz portów lotniczych. Podano dane techniczne wozów.
H.-J. Stiehl.
Keywords: Pojazdy pożarnicze