Vom Simba zum Panther: Die erfolgreichen Rosenbauer FLF
Zaprezentowano najnowsze wozy gaśnicze lotniskowe firmy Rosenbauer: Simba i Pantera. Podano dane techniczne i technologię działania ww. pojazdów.
Fot., tabl.
Keywords: Lotniska; Pojazdy pożarnicze; Pojazdy specjalne