Płetwonurek - ratownik cz.1
Zamieszczono definicje terminów związanych z ratownictwem wodnym, które zaczerpnięto z mającego się ukazać "Poradnika encyklopedycznego ratownictwa wodnego".
Keywords: Ratownictwo wodne; nurkowanie; sprzęt nurkowy