Płetwonurek - ratownik cz.1
Zamieszczono definicje terminów związanych z ratownictwem wodnym, które zaczerpnięto z mającego się ukazać ``Poradnika encyklopedycznego ratownictwa wodnego''.
Keywords: Ratownictwo wodne; nurkowanie; sprzęt nurkowy