Anglo-American Fire Symposium focuses on firefighting in 2010
Przedstawiono główne założenia sympozjum dotyczące reorganizacji straży pożarnej w roku 2010. Ustalono, że straż pożarna powinna być uznana jako część sektora prywatnego, szczególnie służby EMS.
S. Hoffman.
Keywords: Organizacja straży pożarnych; służby medyczne