Fire safety cables - the weak link?
Omówiono trudności w sprostaniu wymaganiom standardowym dotyczącym kabli w budynkach. Wybór standardów i ich znaczenie.
G. Small.
Keywords: Normalizacja; Bezpieczeństwo pożarowe; Budynki; Kable