The Multi - starey challenge
W artykule przedstawiono budynki wysokie w Wielkiej Brytanii niezabezpieczone systemami ochrony przeciwpożarowej. Omówiono zagadnienia dotyczące zmian i polepszenia zabezpieczeń obiektów w przyszłości.
T. Day.
Keywords: Systemy zabezpieczenia przeciwpożarowego; Budynki wysokie