Statistical information
Zamieszczono dane statystyczne strat popożarowych w okresie styczeń-grudzień 1998 r. w różnego typu obiektach użyteczności publicznej. W tablicach podano oszacowane straty.
A. Vyse.
Keywords: Statystyka pożarnicza; straty popożarowe; Budownictwo użyteczności publicznej