Serious fires in the leisure industry in 1997
Zamieszczono dane statystyczne strat popożarowych obiektów przemysłu rozrywkowego w okresie styczeń-grudzień 1997 r. W tablicach podano liczbę pożarów, przyczyny ich powstania oraz oszacowane straty popożarowe.
A. Vyse.
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; straty popożarowe; Statystyka pożarnicza