Oficial'nyj otdel: Požary v pervom poługodii 1999 g
Statystyka pożarów w Federacji Rosyjskiej w okresie pierwszego półrocza 1999 r. Zanalizowano straty materialne, ofiary w ludziach, wypadki strażaków oraz przyczyny pożarów. Podano oficjalny komunikat w postaci diagramów dotyczących pożarów w Rosyjskiej Federacji oraz w republikach i okręgach autonomicznych Federacji Rosyjskiej w Europie i Azji.
Wykr.
Keywords: Pożary; Statystyka pożarnicza; straty popożarowe; wypadki śmiertelne; Rosja