Tanklöschfahrzeug
Przedstawiono technologię i dane techniczne nowego pojazdu TLF - typu MAN 14.264 DOKA L2000. Pojazd przeznaczony jest do akcji gaśniczych podczas pożarów fabryk.
W. Bühler.
Keywords: Samochody gaśnicze; Pojazdy pożarnicze