Feuerwehren helfen SWISSCOY
SWISSCOY (Swiss Company) to międzynarodowe zgrupowanie jednostek ratowniczych z Niemiec i Austrii na terenie Kosowa. Przedstawiono znaczenie szwajcarskiej straży pożarnej oraz 7-mio fazowy plan działań ratowniczych w Kosowie.
Tł .tyt,: Straże pożarne pomagają zgrupowaniom międzynarodowym SWISSCOY
Keywords: Współdziałanie służb; Współpraca międzynarodowa