Bringing the house down
Przedstawiono zasady ostrożności i działania zmniejszające niebezpieczeństwo przy pracy związanej z wyburzaniem obiektów przemysłowych.
R. Williams.
Keywords: Analiza ryzyka; obiekty przemysłowe; Budownictwo