Colorado co-op
Omówiono organizację i działania kooperacyjne kilku jednostek straży pożarnej stanu Colorado oraz współpracę ze stanem Wyoming. Opisano przebieg szkoleń z ratownictwa, ratownictwa medycznego i chemicznego.
M. Sovick, M. Gress.
Keywords: Szkolenie; Współdziałanie służb; służby medyczne; Ratownictwo