Statistical information
Zamieszczono dane statystyczne dotyczące strat pożarowych w listopadzie 1998 r. w różnego typu obiektach użyteczności publicznej i przemysłowych. W tabelach podano przyczyny pożarów i ich liczbę w okresie grudzień 1997 - listopad 1998.
A. Vyse.
Keywords: Statystyka pożarnicza; straty popożarowe; Budownictwo użyteczności publicznej; Przyczyny pożaru