Protecting lives and livelihoods
Większość centrów handlowych nie ma dostatecznego zabezpieczenia przeciwpożarowego. Przedstawiono konieczność przestrzegania norm zabezpieczeń w obiektach handlowych.
T. Day.
Keywords: Obiekty handlowe; Zabezpieczenie przeciwpożarowe