Kogda negladko na bumage. O kaňestve protivpožarnych rabot
Analiza działań przeciwpożarowych w obwodzie Rostowskim wykazała, że praca w zawodzie związanym z pożarnictwem daje dobre rezultaty. Działania te jednak nie są zgodne z danymi statystycznymi i dokumentacyjnymi. Autor wyjaśnia te rozbieżności.
A. Bereřnoi.
Keywords: działania kontrolno-rozpoznawcze; Ochrona przeciwpożarowa