München: Fachausstellung Inter Aiport 1999
Od 07.09 do 10.09.1999 r. w Monachijskim Porcie Lotniczym im. Franciszka Józefa zaprezentowano specjalne wozy bojowe przeznaczone dla służb ratowniczych portów lotniczych. W artykule pokazano i opisano typy wozów.
R. Merlau.
Keywords: Lotniska; Pojazdy pożarnicze