Nowe normy
Przedstawiono nowe normy PN z zakresu: Sprzęt ochrony układu oddechowego... PN-Z-02018:1997; Samochody osobowe. Zabezpieczenie przeciwpożarowe... PN-S-48016:1998; Sprzęt ochrony układu oddechowego.. PN-Z-02016:1997.
Keywords: Sprzęt ochrony dróg oddechowych; Normalizacja; Zabezpieczenie przeciwpożarowe